SMS pôžičky

Sms pôžičky bývajú často rýchlou záchranou z finančne akútnej situácie. Komukoľvek z nás sa totiž môže stať, že sa dostane do ťažkostí, treba na dovolenke, keď je predmetný okradnutý o hotovosť, alebo skrátka len vtedy, keď sa vydal do vzdialeného mesta na nákupy, ale zistil, že mu chýba titernej dvetisíc.

Tieto nepekné situácie spája jedna spoločná otázka - "kde vziať rýchlo peniaze?".

Odpoveďou sú sms pôžičky, ktoré sa správne, v jazyku finančníkov, nazývajú "fínskej pôžičky" alebo tiež mikro pôžičky.

Čo je to sms pôžička?

Sms pôžička je akousi pomocou pre ľudí, ktorí akútne potrebujú na svoj účet dostať menší obnos peňazí. Tieto sms pôžičky sa pohybujú v rozmedzí od sto korún po päť tisíc korún.

Zriadenie takejto rýchlej pôžičky je pritom veľmi jednoduché a hlavne rýchle. Stačí zaslať krátku textovú správu na číslo poskytovateľa sms pôžičiek. V tejto správe uvediete požadovanú výšku pôžičky a tiež účet, kam majú byť peniaze doručené a počas niekoľkých málo okamihov sa na vašom účte peniaze objavia.

Výhody sms pôžičky

Sms pôžičky sa zdajú byť veľmi lukratívne ponukou pre prípad núdze. Ale rovnako ako všetko majú aj sms pôžičky výhody aj nevýhody. Tu si zhrnieme hlavné výhody.

Najväčšou výhodou, o ktoré sa nedá diskutovať, je rýchlosť. Stačí poslať sms, ktorá je napísaná za pár sekúnd a odoslať ju. Peniaze sa vám na účte objaví spravidla v rámci niekoľkých minút.
Ďalšou výhodou je skutočnosť výšky pôžičky. Ide o pôžičky od 100 do 5000 korún a tak si ich môže dovoliť prakticky ktokoľvek.

Nevýhody sms pôžičky

Keď sme spomínali výhody, je snáď na mieste povedať aj niečo o nevýhodách týchto pôžičiek.

Veritelia poskytujúce sms pôžičky počítajú s krátkou dobou splatnosti, ktorá sa môže stať šibeničný.
Táto nevýhoda korešponduje s predchádzajúcou. Splátky sú často denné, nie mesačný.
Keďže sa jedná o veľmi malé sumy, zo zákona sa nemusí udávať RPMN.
Sms pôžičky sú často zaťažené vysokými poplatkami za vybavenie pôžičky a vysokým RPSN

Žádné komentáře:

Okomentovat