Pôžičky od súkromných investorov

Nemáte peniaze? Nemáte stály mesačný príjem? Vaše meno je zapísané v bankovom registri? A tieto všetky faktory prispievajú k tomu, že vám banka nechce poskytnúť pôžičku? Skúšali ste to aj v nebankovom sektore, ale ani tam ste nepochodili?

Nevešajte hlavu, výhody dvadsiateho prvého storočia sú tu. Existujú pôžičky, ktoré môže získať naozaj každý, aj vy. Pôžičky od súkromných investorov môžu zachrániť vašu situáciu a nemusíte sa báť, že by vám investor nepožičal.

Kde hľadať a ako pôžičku od súkromných investorov získať?

Tieto pôžičky poskytujú väčšinou firmy, ktoré majú finančné nadbytok a rozhodli sa teda požičiavať ľuďom.

Internet je plný webových stránok, na ktorých môžete získať všetky informácie o rôznych ponukách.

Mali by ste si nájsť niekoľko pôžičiek od súkromných investorov au všetkých pôžičiek si pozorne prečítať všetky zmluvné podmienky a fakty, aby ste neskôr neboli prekvapení výškou úrokov, splácanie a RPMN.

Vyberte si ponuku, ktorá vám vyhovuje najviac, a zamerajte sa na ňu ešte starostlivejšie.

Výhody a nevýhody pôžičiek od súkromných investorov

Ak sa rozhodnete požičať si peniaze od niektorého zo súkromných investorov, dočkáte sa niekoľkých veľmi podstatných výhod. Pravdepodobne po vás nikto nebude chcieť, aby ste ukazovali potvrdením o výške vášho mesačného príjmu.

Súkromný investor, ktorý vám pôžičku poskytne, nebude prihliadať ani na to, či máte záznam v bankovom registri a bude mu jedno, na čo požičané peniaze použijete. Jedná sa o pôžičku bezúčelné.

Vybavenie pôžičky od súkromných investorov býva veľmi rýchle a peniaze môžete mať už za niekoľko dní.

V opozícii k týmto výhodám sú ale veľmi vysoké úroky.

http://akovybratpozicku.blogspot.com/2010/11/pozicka-do-hodiny.html

Žádné komentáře:

Okomentovat