Pôžičky pre nezamestnaných

Ste práve bez práce? Nemáte stály príjem a už vážne nutne potrebujete nejakú finančnú čiastku? Každý z nás sa môže dostať do takej situácie, a preto sú tu ponuky, vďaka ktorým môžeme získať peniaze, aj keď sme práve bez práce. V takýchto situáciách môžeme využiť pôžičiek, ktoré sú určené priamo pre nezamestnaných.

Ak ste mamičkou na materskej dovolenke, dôchodca, študent, alebo len momentálne nezamestnaný a nemôžete teda predložiť potvrdenie o príjme, nezúfajte. Máte možnosť využiť práve pôžičky pre nezamestnaných. Žiadne potvrdenie o príjmoch, žiadny ručiteľ a spústa ďalších výhod, vďaka tomu, že sa jedná o pôžičku nebankové.

Kde a ako pôžičku pre nezamestnaných hľadať?

Máloktorá banka si trúfne ponúknuť vám pôžičku bez potvrdenia o príjme alebo bez ručiteľa, preto sa jedná hlavne o pôžičky nebankové.

V odbore pôžičiek je stále viac a viac nových možností a ponúk a konkurencia medzi firmami rastie. To núti jednotlivé inštitúcie, aby vyrazili na trh sa stále lepšími akciami. A z toho potom ťažíte práve vy, zákazníci.

Pôžička pre nezamestnaných nie je nič neobvyklé a tak stačí zadať na internete do vyhľadávača pôžičku, ktorú hľadáte a potom už len pozorne porovnávať jednotlivé ponuky a vybrať si tú najlepšiu.

Výhody pôžičiek pre nezamestnaných

Keďže sa jedná o pôžičky nebankové, je ich vybavenie veľmi rýchle. Dokonca si tieto pôžičky môžete zariadiť hneď cez internet alebo po telefóne.

Pri pôžičkách pre nezamestnaných nemusíte predkladať potvrdenie o výške vášho príjmu a nikto za vás nemusí ani ručiť.

Ak máte záznam v bankovom registri, nevadí to. Nikto sa o to nebude zaujímať.

Ďalšou výhodou je fakt, že sa požičanými peniazmi si môžete robiť, čo chcete, nikto po vás nebude chcieť účel vašej pôžičky.

Nevýhody pôžičiek pre nezamestnaných

Budete musieť ručiť autom alebo nehnuteľností a poskytovateľ vám napočíta pomerne vysoké úroky.

http://overenepozicky.blogspot.com/2010/11/pozicky-pre-cudzincov.html

Žádné komentáře:

Okomentovat